Firma: &tradition

“Les taules són on les persones intercanvien idees, expressen emocions i es connecten entre sí.”

– explica l’artista i dissenyador espanyol Jaime Hayon.

“Com a objecte polivalent, per què no dissenyar una taula de diferents nivells en què convergeixen diferents mides, formes, colors i materials? Com una de les escultures cinètiques d’Alexander Calder. Diverses formes suspeses en l’aire però mantingudes al seu lloc, recolzades per una armadura de metall. Creant un equilibri curiós que s’assembla a un mòbil només estàtic.”

A primera vista, cada taula de Hayon Lounge és una lliçó de geometria. Una versió presenta una forma rodona acoblada amb un hexàgon, juntament amb un oval allargat. Una altra versió té una forma de paleta del pintor, mentre que una altra versió juxtaposa un rectangle arrodonit amb un oval allargat i un cercle. Cada taula és una composició de tres formes distintives ben equilibrades a diferents alçades que formen un conjunt unit.

“La taula de Hayon Lounge és la meva idea d’interessant.”

– comentari i director de marca de la tradició, Martin Kornbek Hansen.

“El marbre polit presenta una sensació de noblesa, mentre que el roure agrega sensació de terra. Amb el metall com el factor estabilitzador que uneix diferents formes, colors i materials junts. Amb cada taula que ofereix tres superfícies per triar, és una resposta moderna a les nostres vides amb múltiples tasques.”

Variants en longitud des de 67 cm, 83 cm i fins a 116 cm, les taules Hayon Lounge donen una sensació lineal a un objecte 3D. Una escultura que pots gaudir mirant i vivint.

Materials de llautó, marbre negre de Nero Marqina, cendra negra tacada. Colors Cendra negra tacada. La base es realitza a partir de tubs d’acer soldats i recoberts de pols. Les tapes de taula estan fetes de bronze polit tallat amb làser, marbre polit i xapa de cendres tacades.

Dimensions: 115,2 cm, 67,8 cm, 47cm
Pes: 19,00 kg

Entorn Interior